Інтернет-магазин: ONline: Вт-Сб 09.00-17.00 | OFFline: Нд, Пн - вихідні дні

Коригуючий наматрацник

Коригуючий наматрацник
26.04.2021

Короткий зміст:

  1. Що таке корегуючий наматрацник
  2. Призначення
  3. Для корекції нерівностей поверхні (для дивана, для матраца)
  4. Чому не можна використовувати низькі матраци в якості наматрацникiв
  5. Для додання жорсткості
  6. Для додання м'якості

 

Розглянемо три розповсюджені причини, через які виникає необхідність у корегуючому наматрацнику.

 

  • Невдала покупка матраца. Як правило, причина дискомфорту в неправильно підібраному параметрі «Жорсткість»;
  • Старий матрац зносився, хочеться «освіжити» поверхню;
  • Сон на старому дивані приносить дискомфорт, а замінити на новий немає можливості.

 

Рішення є.

Що таке корегуючий наматрацник?

Це об’ємний виріб із застосуванням м’яких або жорстких настилів, здатних миттєво надавати поверхні матраца бажаного ефекту. Від виду бажаної корекції залежить наповнення наматрацника та його висота.

Призначення

Ви отримуєте оновлену поверхню за вартість нижчу, ніж ціна нового матраца (дивана);)

Миттєва корекція поверхні створить бажаний ефект м’якості або жорсткості;

Бонус – дизайнерський штрих, який робить Ваш матрац більш презентабельним.   

Наматрацники (топери) для корекції нерівностей поверхні.

Це окрема група виробів, яка, в першу чергу, створена для того, щоб зробити спальну поверхню рівною. Їх не можна прибрати до шафи на ніч і застосовувати як тимчасовий виріб. Найважливіша умова для корегуючих нерівну поверхню наматрацників – висока щільність матеріалу. Нерідко вони виконані з поролону високої щільності для зниження чутливості до недосконалої основи. Тому, чим вище виріб, тим краще.

 

Важливо. Не намагайтесь досягти комфорту, якщо поверхня прийшла в непридатність. Наявність пружин, які стирчать, гострих виступів говорить про непридатність предмета меблів до подальшого використання і його краще замінити. Наматрацники належать до делікатних спальних аксесуарів. Контакт з гострими зонами може призвести до пошкодження чохла і швидкій втраті експлуатаційних властивостей наматрацника.

 

Наматрацники для матраца

Для легкої корекції нерівностей рекомендується висота наматрацника 4-5 см, але, наприклад, невисокий наматрацник не замаскує щілину між двома спальними половинами дивану, скоріше пом’якшить цю зону, але прогин залишиться.

 

Наматрацники для дивана

Для корекції відчутних під час сну нерівностей краще підійдуть топери від 6 см. Ідеально приховають всі недоліки та лінію між двома спальними половинами на розкладному дивані. Оптимальний варіант - Топер «Про» висотою 7см.

 

Чому не можна використовувати низькі матраци в якості наматрацникiв

У пошуках засобів для подовження життя старому матрацу або дивану дехто шукає не наматрацник, а низький матрац. Є матраци нетканої групи серії «Стандарт» висотою до 7-9 см, і коштують вони значно дешевше. Не дивлячись на наші попередження, виріб купується як тимчасове спальне місце, а потім, з часом, виникають неприємні дискомфортні відчуття й незадоволення. 

Справа в тому, що матраци потребують рівної поверхні. Це одна з найважливіших вимог для  встановленого строку служби.  

Матраци типу «Фаворит» і «Бриз-Лайт» не дивлячись на велику схожість з наматрацниками, мають низьку стійкість до навантажень.  Помилково вважати, що якщо Ви покладете їх на нерівну, але пружинну поверхню, то він прослужить довго. Під навантаженням матеріал швидко зменшиться в об’ємі і набуде всіх присутніх нерівностей старого дивану або матрацу. Тому в опису до цих матраців ми зробили попереджувальний акцент.

 

Наматрацники для надання жорсткості

«Кокос – Люкс»  На основі кокосової койри – найпопулярнішого матеріалу для елітних спальних аксесуарів і матраців. Належить до натуральних. Поверхні виробів мають додатковий ефект «Зима-Літо».

“Flex” – відносно попередньої моделі наматрацника, трішки жорсткіший. Чохол бавовняний, всередині настил «Thermofel» (відомий як войлок).

 

Наматрацники для надання м’якості

Латексний наматрацник «Латекс-Лайт». Висоти 3 см достатньо для того, щоб зробити поверхню м’якше. Виріб належить до преміальних. Виконаний з латексу з зонним ефектом та об’ємним трикотажним чохлом, який дарує додатковий комфорт.

Незвичайні відчуття подарує наматрацник «Меморі» від ТМ «ММТесн» на основі піни з ефектом пам’яті.

Якщо ситуація потребує кардинального зм’якшення, в такому випадку «Латекс» - те, що Вам потрібно. Суцільний латексний блок 6 см всередині трикотажного чохла здатний перетворити Ваше ліжко в королівське і на дотик, і зовні. 

 

Вдалих покупок  :)

Ваш інтернет-магазин «ВЕЛАМ»