Інтернет-магазин: ONline: Вт-Сб 09.00-17.00 | OFFline: Нд, Пн - вихідні дні

Як підібрати матрац до 15см?

Як підібрати матрац до 15см?
23.02.2021

Короткий зміст:

  1. З чого почати. Важливі питання I уточнення
  2. Безпружинні матраци до 15 см, які бувають
  3. Чотири важливі параметри при виборі моделі
  4. Як визначитися з жорсткістю, якщо не бачиш модель
  5. Як визначитися з жорсткістю в магазинi
  6. Кращі матеріали і комплектуючі

Ласкаво просимо, Гостю!

 

З чого почати?

Щоб вибір був правильним, нам необхідно дати відповідь на декілька питань:

  • Це обов’язкова умова? Якщо ні, не обмежуйте себе у виборі;
  • Ви шукаєте матрац для дитячого ліжка?
  • Ви підбираєте матрац для себе і є обмеження щодо висоти? У цьому випадку, залюбки розповімо все, що знаємо.

 

Уточнення

Йдеться про габаритну висоту, де враховується об'ємна поверхня нижнього і верхнього чохлів.

Як виміряти висоту матраців. Регламентована і об'ємна висоти.

У першу чергу, обираючи матраци, Ви повинні бути готовими розглядати лише безпружинні матраци.

Чому? Висота пружинного блоку у виробах нашої ТМ починається від 14 см. Класичною висотою стандартного пружинного блока прийнято вважати 16 см. Поверхня матраца повинна бути комфортною для сну, що досягається застосуванням еластичних настилів. Пружинні матраци нижче 16 см належать до бюджетних варіантів і рекомендовані для тимчасового використання. Найчастіше покупцями таких матраців є недорогі хостели, готелі, бази відпочинку.

Не поспішайте залишати сторінку. У пошуках необхідного матраца Вам буде простіше орієнтуватися, якщо будете знати деякі тонкощі.

 

Безпружинні матраци до 15см

 

Завдяки міксу настилів, які відрізняються висотою і щільністю, можна отримати чудовий вибір моделей. Розмаїття застосовуваних матеріалів дозволяє запропонувати покупцеві моделі з різною несучою здатністю і вартістю від дорогої, до бюджетної. 99% колекції ВЕЛАМ до 15см – це дитячі матраци, довжина яких обмежена до 140 см. Але є хороші пропозиції для дорослих, чия вага не перевищує 100 кг: "СІЄНА", "КОКО-Латекс-ЛАЙТ" і дуже бюджетна лінія "БРИЗ" і "СТАНДАРТ".

 

4 важливих параметри при виборi матраца

Висота.

Необхідну висоту Ви уже знаєте. Залишилось підказати Вам наступне. Якщо ліжко має борти, висота матраца повинна бути вищою за них, не менше ніж на 3-4 см. Важливо, щоб в момент, коли Ви сідаєте на край ліжка, Ви не відчували жорсткі краї царг. Це дуже неприємно.

Вага.

Потрібно визначитись з несучою здатністю матраца. Обираючи двоспальну модель, орієнтуйтесь на найбільшу вагу представника Вашої пари. Параметр «Вага» вказує на максимальне навантаження на одне спальне місце, яке перевищувати не можна.

Призначення.

Ми пропонуємо декілька варіантів застосування матраців: для новонароджених, дитячі, для підлітків, для готелів. Обравши у фільтрі призначення, Ви значно зекономите час.

Жорсткість.

Від цього параметра залежить Ваш комфорт. Якщо Ви обираєте матрац для себе, Вам необхідно буде ввести цей параметр у фільтр для отримання більш чіткого результату. Важливо знати. Чим менша висота, тим менша опірність навантаженню і відповідно падає рівень комфорту. Тому, ще раз поміркуйте, чи варто обмежувати себе висотою, коли якихось 3 см відділяє Вас від кращого вибору?  

 

Як визначитись з жорсткістю, коли не бачиш матрац?

Єдиний спосіб – прислухатись до себе. Оцініть Ваше ліжко за шкалою від 1 (найм’якіший) до 5 (найжорсткіший), де 3 – середня жорсткість. Уточніть у своєї другої половинки про її (його) відчуття. Порадьтесь, яким варіантом за рівнем жорсткості Ви б хотіли замінити свій старий матрац. Лише так можна отримати приблизний показник Вашого майбутнього матраца.

 

Як визначитись з жорсткістю матраца в магазині?

Довіряйте своїм відчуттям. Тільки Ви знаєте, що для Вас комфорт. Маленька підказка. Можна перевірити матрац на надмірну жорсткість. Лягти на матрац спочатку в позі «на спині», потім «на бік» і просунути кулак між попереком і матрацом. Якщо він проходить вільно, потрібен матрац м’якше.  

 

У будь-якому випадку, відповідальність за вибір жорсткості лягає на покупця. Задача консультанта – порекомендувати Вам найкраще, але спати на матраці доведеться Вам. Будьте уважними.

 

Найкращі матеріали і комплектуючі. Перелік за популярністю.

 

Кокосова койра і латекс – абсолютно протилежні за своїми властивостями, але найбільш затребувані матеріали. Перший – надає жорсткість й чудово розподіляє навантаження, другий – робить поверхню матраца неймовірно комфортною. Обидва матеріали гармонійно поєднуються один з одним. Використовуються в дорогих виробах. Від висоти настилів залежить наскільки буде матрац жорстким чи м’яким.

Яскравий представник  –  «Коко-Латекс Лайт»

 

Якщо Ви можете дозволити собі зайві см висоти і бажаєте придбати анатомічний матрац з суцільного латексу, зверніть увагу на «Латекс-Лайт»

 

Піна (поролон, пінополіуретан). Набирає популярності серед невисоких матраців.

Досить комфортний, але при цьому пружний матрац  «Сієна»

 

Неткані матеріали.

У чистому вигляді використовуються в бюджетних версіях матраців, але в поєднання з вищеперерахованими матеріалами складають чудову основу для комфортного сну.

 

Ми розглянули найважливіші моменти, з якими Ви можете зіткнутись, обираючи матрац до 15 см.

 

Вам також можуть бути корисними статті:

Як підібрати матрац для підлітка? Скоро буде

Як обрати матрац для новонародженого?

Як обрати матрац. З чого почати? 

 

 

Приємних покупок!