Інтернет-магазин: ONline: Вт-Сб 09.00-17.00 | OFFline: Нд, Пн - вихідні дні

Як вибрати матрац?

Як вибрати матрац?
26.04.2021

Короткий зміст:

    1. Основа матраца: пружинний або безпружинний
    2. Вивчення себе
    3. Ліжковий підставу (ВАЖЛИВО ЗНАТИ)
    4. Три простих кроки до Нового матраца

Ласкаво просимо, Гостю!

Від правильного вибору матраца залежить настрій і фізичний стан після сну на декілька років вперед. У цій статті ми поділимось порадами, які допоможуть полегшити вибір цього важливого предмету спальних меблів.

Ви у пошуку матраца для малюка до 5 років, не витрачайте час, переходьте за посиланнями. Ця стаття для групи людей до 5 років і вище.

Як підібрати матрац для новонародженого?

Як підібрати матрац для пiдлiтка? 

 

Основа матраца

Оберіть , пружинний чи безпружинний

Підказуємо, на безпружинну основу необхідно звертати увагу, якщо Ви:

 

  1. У пошуку дитячого матраца (новонароджені та діти віком до 5 років);
  2. Шукайте матрац до 15 см;
  3. Принципово не хочете пружини;
  4. Бажаєте замовити матрац нестандартної форми;
  5. Обираєте вузький матрац (від 80см іменше)

Якщо Ви не увійшли у цю п’ятірку, просимо не обмежувати себе параметром «Тип основи». Ви отримаєте приємний вибір за моделями, а головне – за ціною.  

Який матрац краще, пружинний або безпружинний?

 

Вивчайте себе і свої відчуття

Вага. 

Вам необхідно визначитись з Вашою вагою та чоловіка (дружини). Зафіксуйте найбільшу вагу. Це серйозно полегшить Ваш пошук, тому що моделі матраців відрізняються в першу чергу несучою здатністю.

Наприклад, Ваша вага 120кг, а Вашої другої половинки – 60кг. Вам слід обрати матрац від 120кг і вище або з комбінованою жорсткістю. Важливо не перевищувати параметр несучої здатності матраца.

Відчуття.

Прислухайтесь до своїх відчуттів під час сну на матраці або іншій поверхні, яку хочете замінити. Оцініть її за шкалою жорсткості:

Н1 – дуже м’який;

Н2 – м’який;

Н3 – середньої жорсткості;

Н4 – вище середньої жорсткості;

Н5 – дуже жорсткий. 

 

З другим пунктом складніше, правда? Це найвідповідальніший момент. Підійти до нього потрібно зі всією серйозністю і приділити стільки часу, поки Ви не дійдете до чіткого розуміння, що для Вас «Комфорт». Зафіксуйте відчуття на старій поверхні. Обговоріть їх з другою половинкою. Важливо, щоб матрац був комфортним для обох.Визначте, яку поверхню повинен мати Ваш матрац, більш жорстку чи м’яку. Обираючи матрац в магазині, Вам буде простіше відчути різницю між старою та новою поверхнею і дати чіткий запит консультанту. Купуючи онлайн, спирайтесь на Шкалу жорсткості.

 

Ліжкова основа

Цікавий факт. Протягом 30 років ми покращуємо нашу продукцію. Модернізуємо, застосовуємо сучасні матеріали, створюємо різні комбінації. Але ще жодного разу не зіштовхувались зі скрипучими пружинами. Невеликий відсоток викликів з цього приводу закінчувався виявленням джерела «сторонніх» звуків не в матраці, а районі з’єднувальних елементів ліжкової основи і спинки.    

1.Якщо Вашому улюбленому спальному місцю багато років, перед покупкою нового матраца слід перевірити надійність кріплення ламелей, спинки і відсутність шорсткості поверхні, яка могла з’явитися з часом експлуатації.  

2.Зверніть увагу на відстань між ламелями

Пружинні матраци, особливо на основі Pocket spring, дуже чутливі до відстані між ламелями, вона не повинна бути більше діаметра пружини. Не варто дуже заглиблюватись в цю тему, довіряйте рекомендаціям виробника. Рекомендована відстань між ламелями не більше 3-4см. Якщо ламельна основа не відповідає цим вимогам, зверніть увагу продавця матраців на цей факт. Отримайте рекомендації.

Бажана у використанні суцільна перфорована основа. Кількість отворів повинна бути достатньою для вентиляції матраца.

3. Не зайвим буде захистити матрац від забруднень знизу, підстеливши тонке простирадло, яке періодично можна буде змінювати або прати.

 

Можливо, Ви вже готові зробити свій перший вибір? :)

3 простих кроки до Нового матрацу

 

  1. Зайдіть в меню Матраци. Скористуйтесь опцією «Фільтр» на нашому сайті. Зробіть відмітки у параметрах, які відповідають Вашим критеріям. Фільтр розміщений справа або в мобільній версії в нижньому меню у вигляді зображення чарівної палички.

Які параметри вводити? Наприклад, Навантаження - 120кг, Жорсткість - Н3, Тип основи – якщо необхідно. Також можна ввести додаткові параметри для більш чіткого результату.

  1. Ознайомтесь з моделями, які запропонує система. Додайте у «Порівняння» за необхідністю.
  2. Якщо Вас влаштує підбірка, замовте зворотній дзвінок для детальної консультації або скористуйтесь переліком магазинів, щоб побачити матрац наживо.

 

Вдалих покупок :)