Інтернет-магазин: ONline: Вт-Сб 09.00-17.00 | OFFline: Нд, Пн - вихідні дні

Бездоганний матрац - на замовлення!

Бездоганний матрац - на замовлення!
11.05.2021

Бездоганний матрац – на замовлення!

Нічого немає кращого, ніж коли матрац відповідає всім Вашим вимогам, особливо якщо це стосується нестандартних варіантів за розміром і формою. Отримуючи подібне замовлення, створенню матраца приділяється значно більше часу й уваги. Важливо передбачити всі можливі нюанси, щоб внаслідок цього вийшов досконалий виріб.

Технічні тонкощі матраців серії «Імператор»

Купуючи виріб незвичайної форми, ви автоматично потрапляєте до категорії власників серії «Імператор». Так ми іменуємо моделі, які вимагають творчого підходу та виготовляються окремо від усіх інших матраців.

Попередня підготовка

Ліжкова основа:

Припустимо, ви вже маєте ліжкову основу потрібної Вам форми. Тепер важливо грамотно визначити її розміри та покласти на схему-малюнок. Нерідко замовник висилає лекало майбутнього матраца, щоб уникнути непорозуміння. Краще звернутися за допомогою до виробника ліжка.

Якщо ліжкової основи ще немає, тут слід бути обережними. Можливо, саме той «вигин» або «завитка», яку Ви собі придумали, не можуть буди зроблені технічно. Тому Вам варто звернутися відразу до двох фахівців: виробника матраців і меблевика.

Віртуальне вивчення:

Наявність лекала дозволить Вам фізично зрозуміти, наскільки буде зручним Ваш винахід. Зрозуміло, якщо це кругла або злегка ромбоподібна форма, боятися особливо нічого.

Важливо, щоб ви з партнером вільно розташовувалися на майбутньому ложі разом зі звичною кількістю подушок

Якщо йдеться про складні вироби з вузькими деталями, слід відразу врахувати, що для сну вони не підійдуть. Важливо, щоб Вам було комфортно, отже, визначення площі сну – важливий елемент вибору

Габарити:

Хто попереджений, той озброєний. Готовий виріб має вільно пройти в можливі дверні прорізи: вхід у під'їзд (1-ші і 2-гі двері), ліфт, дверні прорізи Вашого житла та можливі сходові перешкоди (особливо у приватному будинку).

Якщо Ваш «шедевр» дуже великий, Ви повинні бути готові прийняти цілу бригаду служби доставки або запастися частуванням для всіх друзів, кого покличете на допомогу. Зі шляху «великої ходи» необхідно прибрати крихкі, гострі предмети, які можуть розбитися, порвати чохол матраца або просто заважати.

Пружинний або безпружинний

Для визначення краще відразу звернутися за допомогою до фільтрів сайту, які активуються відразу ж при вході в меню «МАТРАЦИ» з правого боку, або до фахівця найближчого магазину.

Робота з фільтром

Введіть такі параметри:

Навантаження – передбачається на одне спальне місце. Враховується більша вага одного з майбутніх власників матраца.

Жорсткість – спирайтеся на шкалу жорсткості та підказки 1 (м'який) – 5 (жорсткий)

Гранична висота, якщо це важливо.

Пружинні моделі

Думаємо, не варто пояснювати, що нестандартний розмір із різницею в 1 см часом може призвести до серйозних технологічних переробок і доопрацювань. Усі комплектувальники, які ми використовуємо, мають свою довжину й ширину. Деякі з них неможливо змінити, наприклад діаметр пружини. Саме тому пружинні моделі нестандартних форм або розмірів у рідкісних випадках складно виготовити 1:1 за розміром, відповідно, відбувається попереднє узгодження з замовником всіх нюансів.

Безпружинні моделі

Набагато простіше вирішити питання одного сантиметра або фантазійного елемента за допомогою жорстких або м'яких настилів. Технології дозволяють безболісно «нарощувати» необхідну довжину або ширину, якщо стандартного розміру матеріалу недостатньо.

Для круїзних яхт досить часто замовляють безпружинні моделі, якщо основа далека від звичайної круглої або прямокутної форми.

Для демонстрації наших можливостей представляємо Вам матрац з двох половин, на основі моделі «Пармезан».

Фантазуйте із задоволенням. Чекаємо на Ваші замовлення.